Kroos Control Voetbalquiz

Beste voetbalfans!


Maak je klaar voor een avond vol doelpunten, rode kaarten en hoogstwaarschijnlijk zelfs een vleugje VAR-controverse want op zaterdag 16 november staat jouw kennis van het mooiste spel centraal tijdens part II van onze Kroos Control Voetbalquiz! Verzamel alvast je voetbalvrienden, strijk je truitjes glad en bereid je voor op een avond vol vragen over de meest onwaarschijnlijke transfers, de strafste comebacks en totaal nutteloze weetjes. 


Maar dat is nog niet alles! We hebben speciaal voor jullie deze datum gekozen omdat er dat weekend geen competitievoetbal is vanwege een interland break! Dus laat die interlandwedstrijden lekker aan je voorbijgaan en kom naar onze quiz voor een avond vol voetbalplezier! 


Verder beloven we u een mooie prijzentafel en een tombola met unieke voetbalshirts en wedstrijdtickets! Daarnaast zullen uiteraard onze frigo’s rijkelijk gevuld zijn en ook de hongerigen komen niets tekort! 


Schrijf je snel in via [email protected] en laten we er samen een legendarische avond van maken op zaterdag 16 november om 20:00 uur! 


Tot dan!! 



WAAR? : Wijkcentrum Xaverianen, Xaverianenstraat 3, 8200 Brugge (Gratis ondergrondse parking) 


WANNEER? : Zaterdag 16 November 2024


PRIJS? : €25 per ploeg (Max 4pers.) 


INSCHRIJVEN? : [email protected] 

Gegevens

Editie 2
Datum 16/11/2024
Start 20:00
Plaats Xaverianenstraat 3 - Brugge - West-Vlaanderen
Postcode 8200
Moeilijkheidsgraad D

Bronnen

Toegevoegd: 24/03/2024

  • Manueel: 2e Kroos Control Voetbalquiz (#9336)

Staat deze quiz dubbel in de agenda? Help onze agenda compleet te houden door de dubbele quizzen te melden.
Dubbel quiz melden

Reacties

Log in om reacties te lezen of toe te voegen.